Lackeringar

Waahler lackeringar är en verksamhets övergång från Waahler Måleri. Företaget startades 1985 och expanderar fortfarande mer och mer. Vi utför all slags blästring, rostskyddsmålning och industrilackering. Vi har verksamheten i Romme och utför även arbeten på kundens anläggningar. 

Waahler lackeringar har nu utvecklats och öppnat upp för lackering av tunga fordon ex Lastbilar, Tankbilar, Lastmaskiner m.m. Vi har återkommande kunder som lämnar bilar hos oss kontinuerligt.
Vi har referenser att lämna på er begäran.

Vi har separerat Waahler Måleri och Waahlers lackeringar eftersom det är olika typer av jobb. Waahler måleri har bedrivits som ett rostskyddsmålningsföretag där mycket tyngre gods har målats ex Broar, Dammluckor, Stålhallar, Gruvmaskiner m.m. I stort sätt har man kunna tagit emot allt som går att frakta på väg och det gör vi än idag! I den branschen har vi erfarenhet sedan år 1985. Under utvecklingen känner nog många till att ”förr i tiden” ville de ha så mycket färg som möjligt för att färgen skulle hålla och det var inte så noga hur målningen såg ut. Idag känner det flesta till att det ska se så bra ut som möjligt och även om det ska sitta upp högst upp på Eiffeltornet. Det som vi har lärt oss med tiden är att mycket färg kan orsaka problem ”sprickor” och för lite färg kan ge dåligt rostskydd. Därför är det viktigt idag att applicera färgen i flera skikt och jämna skikt. Då kan man få ett bra rostskydd och en snygg yta ”finish”.

Vi har även det många kallar industrilackering. Något man kan känna är mitt emellan Rostskyddmålning och Lackering. Det kan vi kalla en mix av båda. Industrilackering är den vanligaste för oss och brukar benämnas för lackering av balkar, maskindelar, kranar, räcken, allt som man vill ska se snyggt ut och hålla för en definition på lackering för industrimiljö/utomhusmiljö! 

begär en kostnadsfri offert

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.